Coaching workshops en begeleiding met paarden

Coaching workshops rijles en begeleiding met paarden

Ik bied coaching, workshops, rijles en begeleiding met paarden. In het menu aan de linkerkant en hieronder vind je mijn coachingstrajecten en workshops. Ben je geïnteresseerd geraakt door wat je hebt gelezen op mijn site? Ben je benieuwd of we samen een stukje van jouw pad kunnen lopen? Wil je graag verder groeien? Jezelf nog beter leren kennen? Je paard beter begrijpen? Samen met je stalgenoten een workshop ervaren? Ik kom graag kennismaken om te kijken of we een klik hebben en of ik iets voor je kan betekenen.  Ik bied lessen Vrijheidsdressuur, lessen Clickertraining, workshops lichaamstaal en schriktraining en coaching voor ruiters (volwassenen en kinderen) die de band met hun paard willen verbeteren.

Aanbod lessen, workshops en coaching:

Lessen

Groeien vanuit vreugde, begrip, vertrouwen en plezier

Vreugde, begrip, vertrouwen en plezier staat bij mij in alles voorop. Ik ga uit van wat er is en wat er nu al kan, en van daaruit werken we verder. Mijn ervaring is dat wanneer er begrip is, dat het start punt is om het ook daadwerkelijk te gaan ervaren en fysiek te integreren. Voor mij is het het allerbelangrijkst dat jij jouw eigen signalen echt voelt en begrijpt. Zo wordt de communicatie met je paard vanzelf ook scherper. Je komt steeds meer in je eigen kracht en ruimte, en doet dit zo ook voor je paard. Je bent zo voor hem een betrouwbare partner. Voor een paard is het ook fijn als jij zijn signalen makkelijk kunt interpreteren. Echt contact met paarden leer je niet door trucjes toe te passen. Het is een constante “reis”. Maar wel een mooie!

Contact en informatie

Heb je een vraag? Wil je meer weten over de lessen, workshops of begeleiding die ik bied? Zou je iets willen wat buiten mijn aanbod valt? Neem gerust contact op! Ik ben op de volgende manieren bereikbaar: