Gratis sessie

Begrijp je paard: gratis sessie jouw paard lekker in zijn vel

Begrijp je paard en jullie band wordt nog zoveel beter! Sommige mensen hebben een connectie met hun paard waar de liefde vanaf spat. Dat was eigenlijk de grootste reden waarom ik vroeger een paard had. Het leek me heel bijzonder om band te hebben met een dier dat sterk als kwetsbaar tegelijk is. Waarbij je elkaar zonder woorden begrijpt en het paard net zo graag bij mij wil zijn als andersom. Inmiddels kan ik zeggen dat ik die droom vervuld heb. Gaat het dan altijd van een leien dakje? Tuurlijk niet! Maar momenten zoals in onderstaand filmpje, daar geniet ik regelmatig van. En vanuit dat vertrouwen, is er zoveel mogelijk!

Gratis advies-sessie zodat jij de band met je paard kunt versterken

Paardenwelzijn is iets dat me enorm aan het hart gaat. Paarden geven ons zoveel, zelfs als het ten koste gaat van zichzelf. En ik weet ook dat de meeste eigenaren juist dát niet willen. Toch kun je vast lopen.

Nog te vaak hoor en zie ik dingen “fout” gaan, die niet nodig zijn. Blessures die voorkomen hadden kunnen worden, spanning en teleurstelling van paard en ruiter, miscommunicatie. Loop jij hier ook tegenaan en wil je hulp?  Of ben je gewoon op zoek naar manieren om nóg beter met je paard samen te werken en jullie band te versterken? Boek dan een gratis jouw paard lekker in zijn vel-sessie via Skype of telefoon. Elke week heb ik ruimte voor 4 sessies. Word jij uitgekozen, dan ontvang je vanzelf bericht.

Aanmelden

Als (het welzijn van) je paard je lief is

Begrijp je paardIn deze sessie geef ik je zeker 2 tips die je gaan helpen om beter met je paard samen te werken en hoe je hem beter kunt begrijpen. Dit zal jullie band versterken en de trainingen zullen makkelijker gaan. Mijn streven is dat je het WAAROM achter het gedrag van je paard gaat snappen. Begrijp je paard, pas dan kun je de juiste keuzes maken. Logisch toch?! Als geen ander ben ik in staat de subtiele signalen te lezen van je paard en verbanden te leggen tussen jouw lichaamstaal, de lichaamstaal van je paard en het gedrag. Zo geef ik je handvatten over hoe je beter of anders naar je paard kunt kijken.

Vul in ieder geval bij je aanvraag de onderstaande zes vragen in. Behoor jij tot de vier gekozen gratis gesprekken? Dan ontvang ik minimaal 48 uur van tevoren,  graag 1 filmpje om je nog beter te kunnen helpen.  

Aanmelden

Filmpje en vragenlijst

Mijn vragen:

 1. Wat is momenteel de grootste uitdaging met je paard?
 2. Wat zou je graag opgelost of anders zien?
 3. Naam, leeftijd en ras
 4. Hoe lang heb je jouw paard?
 5. Hoe vaak en hoe lang komt je paard buiten. Staat hij dan alleen of met andere paarden?
 6. Heeft hij blessures gehad en zo ja, welke? Denk ook aan dingen als hoefzweren, koliek, etc.

Filmpje

foto opzij
Een “bloot” paard, goed zichtbaar van top tot teen

Ben je uitgekozen, vraag ik je om een kort stukje film van maximaal 3 minuten.

Aan de hand een volte linksom, een volte rechtsom, halthouden en een paar pasjes terug.

 • Een bloot paard, dus geen dekens, harnachement, ruiter op zijn rug
 • Het paard moet er in zijn geheel op staan, van zijn oren tot zijn staart, inclusief voeten, ook als je naar de camera toe beweegt
 • Zorg dat jij aan de binnenkant van de volte loopt
 • Aan twee stipjes in de verte kan ik weinig zien, dus zorg dat je paard en jij vlakbij de camera zijn.
 • Zorg voor een vlakke ondergrond
 • Maak het filmpje bij daglicht

Begrijp je paard en maak de juiste keuzes

Hoe meer je zelf kunt waarnemen, hoe sterker de band met je paard zal worden en hoe gezonder hij blijft. Wil jij dat ook? Meld je dan hieronder aan!

Aanmelden