welzijn van jouw paard

Gratis tips over het welzijn van jouw paard

Het welzijn van jouw paard gaat me aan het hart! Ik zie nog zoveel dingen fout gaan die niet nodig zijn. Grootste probleem is dat de eerste subtiele signalen van het paard vaak gemist worden. Of afgedaan als ongehoorzaamheid. Terwijl er vaak zoveel meer achter zit. Als dit genegeerd wordt, is het risico op blessures of problemen heel groot. Het begint allemaal bij (h)erkennen van de subtiele signalen! 

Het welzijn van jouw paard ligt in jouw handen

Jouw paard is afhankelijk van jou als het om zijn gezondheid en geluk gaat. Hoe fijn is het dan als je die subtiele signalen níet mist? Of zijn gedrag beter kunt interpreteren? Hoe heerlijk zou het zijn als jij zélf het beste weet wat je kunt doen voor het welzijn van jouw paard? En je je niet meer laat afleiden door de tientallen (goedbedoelde) meningen en adviezen van je stalgenoten? Lijkt je dat wat? Download dan mijn 3 gratis tips om je paard blessurevrij te houden, of boek een gratis “Jouw paard lekker in zijn vel-skypesessie”!

3 tips paard blessurevrij3 tips om jouw paard blessurevrij te houden

3 belangrijke tips die je beslist gaan helpen om problemen bij je paard te voorkomen. Download hier de link!

gratis skypesessieJouw paard lekker in zijn vel skypesessie

Kun je wel wat hulp gebruiken om jouw paard gezond en blij te houden? Loop je tegen dingen aan? Dan kun je een gratis skypesessie van 20 minuten bij mij boeken. Klik hier voor meer info!