Over Paardenfeest

Wat mensen zeggen over Paardenfeest workshops, training en lessen

Benieuwd wat anderen zeggen over Paardenfeest? Lees hier de reacties van privéklanten en deelnemers van workshops vrijheidsdressuur, schriktraining en massage.

Quotes over Paardenfeest

Privé trajecten

Olga en Sansalotte“Het meest waardevolle wat ik met de lessen heb geleerd is dat ondanks dat Sansalotte niet meer dressuurmatig gereden kan worden door haar artrose, ik nog veel met haar kan bereiken wat betreft dat ze zich weer gemakkelijker in haar lichaam voelt , dat ze soepeler wordt…”

“Je lessen zijn leuk , plezierig en leerzaam je voelt je niet onzeker als het niet gelijk lukt , je geeft mensen wel zelfvertrouwen.” Olga Phillipo – privé klant

 

Dagmar en Enya“De belangrijkste verandering moet toch zijn de ontspanning die Enya nu al heeft, Enya is altijd enorm gespannen in haar lijf. Ik heb allerlei dingen onderzocht en uitgeprobeerd (van röntgenfoto’s tot anatomisch bekappen en het hele harnachement aangepast). Sinds jij met haar bezig bent mag ik haar meer en langer aanraken, maar überhaupt gewoon in haar gedrag lijkt ze veel rustiger en ontspannen. Ze kan makkelijker stil staan en vertoont minder gedrag wat als ‘vervelend’ bestempeld wordt. Het lijkt alsof ze lekkerder in haar lijf zit en dat is ontzettend fijn om te zien en te merken.
Ook met rijden merk ik verschil, ze verdeelt haar gewicht beter op haar voorhand en lijkt meer stabiliteit te hebben (ik zeg lijkt omdat ik er zelf enorm weinig verstand van heb).”

“Je sluit erg goed aan op het niveau van zowel paard als ruiter. Wat ik enorm leuk vindt om te zien, in beide workshops maar nu ook individueel is hoe goed jij het individuele paard snapt en ziet waar de problemen zitten. Maar je ziet ook goed wat een paard wel of niet aan kan op dit moment. Je hebt een rustige en begrijpelijke manier van uitleggen en combineert dit met humor (wat weer erg goed op mij, maar ook op Enya aansluit). Je bent rustig, goed te begrijpen, motiverend en inspirerend.” Dagmar Radelaar – trainingspaard, twee workshops

Over Paardenfeest workshops

Schriktraining

Senna en Queen“Het meest waardevolle vonden wij dat het mooi is om te zien hoe onze pony op onze dochter vertrouwde. Ze volgde haar trouw terwijl ze sommige dingen best heel spannend vond. Senna heeft tips gekregen hoe ze haar pony langs spannende dingen kon helpen en  hoe belangrijk haar lichaamstaal is. Dit heeft echt hun band verstevigd.

Ik zou de workshop zeer zeker bij andere aanbevelen. Ik vond je manier van lesgeven erg prettig, er werd goed naar de combinatie gekeken en iedereen werd geholpen op de manier waarop het bij de combinatie paste. Er was voldoende tijd voor iedereen, er was genoeg ruimte om vragen te stellen of hulp te vragen. Wij van de Brederoderuiters vonden dit een erg geslaagde middag.” Bianca Zaanani -Schriktraining workshop

Vrijheidsdressuur

Buiging aanleren“Ontzettend ontspannen, fijne en leerzame middag gehad met alle. Eerst een hele fijne uitleg en theorie in de kantine. Niet langdradig, wel heel leuk en duidelijk!
Daarna in kleine groepjes aan de slag gegaan in de bak.”
“Jolien is een heel fijn, relaxt en rustig persoon.  De paarden reageren goed op haar en de uitleg is voor duidelijk. Er wordt de tijd genomen de oefening netjes uit te voeren en af te sluiten!”
“Een clinic absoluut aan te raden voor iedereen die een gezellige en leerzame middag wil hebben!! Tevens is het natuurlijk hartstikke leuk een keer clicker training te doen met je paard voor de afwisseling! Voor paardjes die niet meer bereden kunnen worden, en wel een uitdaging nodig hebben of kunnen gebruiken is dit super geschikt!” Lisa Botman – Workshop Vrijheidsdressuur.
Erika en Doringo“Waardevol om te ontdekken dat Doringo de vrijheidsdressuur wel leuk vond. Nieuwsgierig en lekker bezig. En gaaf vond ik het om te zien dat hij door middel van z’n benen te masseren hij rustiger werd. Ga mij ook een fijn/rustig gevoel. Zo mooi om te zien. Gewoon leuk om op deze manier met Doringo bezig te zijn.
Van te voren al een positief gevoel over je, in de mailwisseling. Tijden de workshop was je ook echt met iedereen bezig. En waardevol was denk ook wel dat niets moet, en alles gedaan werd vanuit het paard. Niet zo van allemaal op en rijtje en nu doen jullie allemaal ‘zus en zo’ … maar ieder deed wat bij zijn paard paste … zo was de een meer bezig met afstand creëren en de ander met ‘spagaat’ . Dat maakte het juist zo mooi/ontspannen. ” Erika van Rijn – Workshop Vrijheidsdressuur

Ook een workshop of les van Paardenfeest?

Heb je genoeg gelezen over Paardenfeest en heb je nu zelf zin om een workshop of les te volgen? Dat kan uiteraard! Je kunt bij mij terecht voor grondwerk / werken aan de hand, vrijheidsdressuur, schriktraining en massage.

Hier vind je mijn aanbod van workshops >

Hier vind je mijn aanbod van privé coaching en les >