gratis sessie aanmelden

Gratis sessie Jouw paard lekker in zijn vel aanmelden

Een gratis sessie doen we telefonisch. Iedereen snapt dat telefonisch advies geven, zonder de situatie met eigen ogen gezien te hebben, lastiger is dan een daadwerkelijke les. Toch is mijn ervaring dat ik ook telefonisch mensen verder kan helpen, of inzichten kan geven. Vandaar dat ik het toch doe. Om een zo goed mogelijk beeld te hebben, vraag ik je om onderstaand formulier volledig in te vullen. Als je uitgekozen wordt, zal ik je mogelijk vragen om een filmpje op te sturen. Als filmen lastig wordt, dan op zijn minst enkele foto’s! Zo weet ik zeker dat ik je zo goed mogelijk verder kan helpen!

Mijn vragen voor de gratis sessie:

Als je deze vragen in vult, geeft me dat een klein beetje een beeld van je paard en jullie situatie.

  1. Wat is momenteel de grootste uitdaging met je paard?
  2. Wat zou je graag opgelost of anders zien?
  3. Naam, leeftijd en ras
  4. Hoe lang heb je jouw paard?
  5. Hoe vaak en hoe lang komt je paard buiten. Staat hij dan alleen of met andere paarden?
  6. Heeft hij blessures gehad en zo ja, welke? Denk ook aan dingen als hoefzweren, koliek, etc.

Hoe aan te melden?

Helaas doet het aanmeldformulier het om de één of andere reden niet. Techniek is niet mijn beste kant, praktisch handelen dan weer wel. Dus gaan we dat voorlopig doen! Mocht je je willen aanmelden, doe dan het volgende:

  • Kopieer bovenstaande vragen
  • Stuur een mail naar jolien@paardenfeest.com met daarin deze vragen plus jouw antwoord
  • Voeg een duidelijke foto van je paard toe van opzij (zonder zadel, deken, etc.)

Als je wordt uitgekozen voor een gratis sessie, neem ik zo snel mogelijk contact met je op en plannen we ons gesprek in!