Vrijheidsdressuur leren

Vrijheidsdressuur Leren Tips en Advies

Vrijheidsdressuur leren aan je paard, hoe doe je dat? Het kan ontzettend leuk zijn om Vrijheidsdressuur te doen met je paard. Het is een andere manier om samen bezig te zijn. Je traint je eigen creativiteit en die van je viervoeter. Bovendien kun je door middel van de oefeningen de lenigheid en kracht van je paard verbeteren, mits je het op een goede manier doet. Want net zoals als met gewoon rijden niet begint met piaffe en passage, begin je ook hier bij de basis. Het aller belangrijkste is dat het voor zowel je paard áls voor jou veilig en leuk is! Ik kom bij jou op stal voor zowel groepen als privé.

aanmelden vrijheidsdressuur

 

Vrijheidsdressuur leren tijdens workshop of privé traject

Voor mij begint de basis bij jezelf. Je eigen lichaamstaal en je hier bewust van zijn. Hoe bewuster je je van je eigen lijf bent, hoe fijner en duidelijker je communicatie. Ik ben niet op zoek naar een paard dat een “trucjes machine”  wordt, maar naar een paard dat met plezier mee doet en denkt!

Het belangrijkste is voor mij rust, ontspanning en plezier. Daar zal ik zowel tijdens workshops, als privé trajecten de aandacht op vestigen. Je hoeft nergens met je paard naartoe, ik kom gewoon naar jullie toe. Wel zo makkelijk!

Les in Vrijheidsdressuur

Vrijheidsdressuur lessenAls je gaat beginnen met Vrijheidsdressuur kan het fijn zijn om één of enkele lessen te nemen, of mee te doen aan een workshop Vrijheidsdressuur. Zo weet je zeker dat de basis er goed in komt en kun je daarna helemaal los gaan met je eigen ideeën! Vanuit mijn opleiding als sportmasseur voor paarden is goed lichaamsgebruik van het paard voor mij heel belangrijk. De conditie, kracht en fitheid van het paard bepalen welke oefeningen er wel en niet kunnen. Gelukkig zijn er zelfs met de meest oude of geblesseerde paarden nog talloze oefeningen te verzinnen. Belangrijkst blijft dat jullie er allebei lol in hebben. Interesse? Meld je hieronder aan: 

aanmelden vrijheidsdressuur

Tarieven Vrijheidsdressuur privé

Lessen duren ca. 45 minuten, tarieven zijn inclusief BTW. De reis wordt gerekend vanaf Utrecht Terwijde (3543 ED). Lessen voor meerdere personen tegelijk, zijn ook mogelijk. Bel of mail voor meer informatie! Privé doe ik enkel trajecten, omdat we dan ook ergens naartoe kunnen werken. 

  • Privé traject van 4x: €220
  • Reiskosten: €0,19 per km vanaf 3543 ED

Tarieven Vrijheidsdressuur workshop

  • €35 p.p. , minimaal 5 deelnemers (mocht je nu heel erg in de buurt zitten, kan minder in overleg ook)
  • Reiskosten: €0,19 per km vanaf 3543ED
  • Werkgebied: 60 km vanaf 3543 ED (daarbuiten in overleg)

Bel of mail voor een afspraak of meer informatie: jolien@paardenfeest.com of 06-53240214

aanmelden vrijheidsdressuur