Wet van Aantrekkingskracht Coaching en Training

Wet van Aantrekkingskracht Coaching en Training

In mijn werk ben ik bezig met de Wet van Aantrekkingskracht en paarden. Op deze pagina leg ik uit wat de Wet van Aantrekkingskracht coaching en training en paarden met elkaar te maken hebben. Om dit te kunnen doen, is het belangrijk om eerst de Wet van Aantrekkingskracht uit te leggen. Simpel gezegd komt die wet hierop neer: daar waar jij je aandacht op focust, krijg je meer van. Ik wil vooral ingaan op deze Wet in combinatie met paarden, paardrijden en fijn samenwerken met je paard. Er zijn mensen die zich hebben gespecialiseerd in deze wet. Zij hebben prachtige websites over de Wet van Aantrekkingskracht. Dat wil ik hier niet doen. Daardoor kan ik wat kort door de bocht zijn over die Wet. Mocht je meer willen weten, raad ik je aan om eens te lezen op de website van Maartje Koper, Mariëlle Duijndam of Simone Levie.

Je lijf en emoties als leidraad bij de Wet van Aantrekkingskracht

Daar waar je jouw gedachten op focust, daar krijg je meer van. Heel belangrijk hierbij is dat je je lijf en je emoties gebruikt als leidraad en zo checkt of je wel écht je gedachten focust op dat wat je wilt. De valkuil is namelijk dat je niet focust op wat je wilt, maar op het gebrek er aan. Een heel simpel voorbeeld: stel je wilt meer geld en je gaat daar je gedachten op focussen. Word je blij van deze gedachten? Voel je je ontspannen, vreugdevol en energiek? Dan ga je goed! Maar voel je je neerslachtig worden of gespannen? Dan focus je je op het gebrek aan geld, of een angst dat er voor jou niet genoeg is.

Wet van Aantrekkingskracht Coaching

 

Hoe ik de Wet van Aantrekkingskracht zelf gebruik?

In 2015 kwam ik voor het eerst bewust in aanraking met de Wet van Aantrekkingskracht. Ik zeg “bewust”, want eigenlijk gebruikte ik hem in meer of mindere mate mijn hele leven al, zelfs als kind. Al ik iets wilde, dan focuste ik mijn aandacht daar heel regelmatig op. Net zolang tot ik kon voelen hoe het zou voelen als ik het had, of wilde. Ik vond het heerlijk om zo te dagdromen, want zo zag ik dat toen. En tot mijn verbazing, kwamen heel veel dingen ook echt uit, op een moeiteloze manier. Bazooka, mijn paard bijvoorbeeld, kreeg ik ineens van mijn lieve ouders. Het inrijden en naar buiten gaan heb ik ook volgens die Wet van Aantrekkingskracht gedaan. Ik heb me er net zolang op gefocust, gevoeld hoe het zou zijn, tot ik me er goed en relaxt over voelde en het heel normaal was dat we de volgende stap gingen zetten. Mijn paard heeft tijdens het inrijden geen stap verkeerd gezet. Het was ook voor hem heel logisch. We deden al zoveel gekke dingen, dat ik op zijn rug ging zitten was gewoon één van die dingen! Het fijne huis waar ik nu in woon, met veel ruimte en lieve mensen, heb ik lang gewenst. Toen mijn baan als salesmanager me niet meer vervulde, besloot mijn werkgever te stoppen met de site waarvoor ik werkte. Inclusief mooie som geld mee en een omscholingsbudget waarvan ik mijn opleiding als sportmasseur voor paarden heb betaald. Een prachtig cadeau van het leven. Ander werk kwam eigenlijk een soort van “gewoon op mijn pad”. En zo heb ik in mijn hele leven eigenlijk talloze voorbeelden verzameld van hoe die Wet van Aantrekkingskracht werkt.

Wet van Aantrekkingskracht Coaching en Training met Paarden

Sinds 2015 ben ik me hier nog meer gaan verdiepen en ben ik die wet heel bewust gaan inzetten met paarden. Dat doe ik op twee manieren:

  • Voor paardeneigenaren die fijner met hun paard willen samenwerken of bepaalde doelen hebben…lees verder >
  • Voor mensen zonder paard die wel bekend zijn met de Wet van Aantrekkingskracht maar graag willen oefenen met focus, visie en energie richten… lees verder >

Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op:

  • Email: jolien@paardenfeest.com
  • Telefoonnummer: 06-53240214