Clickertraining paard les

Clickertraining Paard Les Clickeren

Let op: dit is een oude pagina. Prijzen kunnen afwijkend zijn. Check Tarieven voor de huidige prijzen.

Clickertraining paard les

Een clickertraining paard les, hoe ziet dat er uit? Clickeren gaat vooral over jezelf trainen. Als trainer is het belangrijk dat je een perfecte timing hebt, en dat je zorgt voor duidelijke communicatie. Jouw lichaamstaal is dus ook van belang. Als je onbedoeld allerlei extra commando’s geeft, wordt het voor je paard wel heel erg lastig om te begrijpen wat je van hem wilt. In de lessen gaan we dus heel erg in op juist die twee dingen!

Wil je meer weten over mijn lessen clickertraining paard? Of een afspraak maken? Je kunt me bereiken op 06-53240214 of jolien@paardenfeest.com

Wat doen we in een les clickertraining paard?

Met clickeren kun je jouw paard in principe alles aanleren wat je maar wilt. Mijn doel is er voor te zorgen dat jij het de clicker goed en efficiënt leert gebruiken, zodat je het bij alles kunt in zetten, wat je maar wilt. Of dat nu Vrijheidsdressuur oefeningen zijn, of ander gedrag dat je je paard graag op commando wilt laten doen. In de lessen clickeren gaan we werken aan:

  • Jouw lichaamstaal
  • Je gevoel voor timing (verder) ontwikkelen
  • Een heldere opdracht formuleren
  • Helder krijgen wat het eerste goede antwoord is en van daaruit verder bouwen

Wat kost een clickertraining paard les?

Lessen duren ca. 45 minuten. De reis wordt gerekend vanaf Utrecht Terwijde. Lessen voor meerdere personen tegelijk, zijn ook mogelijk. Bel of mail voor meer informatie!

  • Binnen een straal van 15 km: €45
  • Tussen de 15 – 30 km: €50
  • Tussen de 30 – 45 km: €55
  • Meer dan 45 km: in overleg. Zeker als er meerdere mensen zijn die les willen volgen, kunnen we hier afspraken over maken

Contact en Meer Informatie

Heb je interesse in een les voor beginners? Of zijn er vragen? Heb je een wens die je hier niet tussen zien staan? Neem gerust contact met me op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken!

Telefoonnummer: 06-53240214 (Jolien Dalenberg)
Mail: jolien@paardenfeest.com

Filmpjes Clickertraining Paard Les

Gerelateerde Informatie