Oefenen Wet van Aantrekkingskracht met paard

Oefenen Wet van Aantrekkingskracht met paard. Ken je de Wet van Aantrekkingskracht wel? En ben je aan het oefenen met focus, visie en energie richten? Door samen te zijn met een paard, kun je heel eenvoudig situaties oproepen waar je dit kunt oefenen. Een paard is een gevoelig dier en reageert sterk op energie. In de kudde is deze kwaliteit van groot belang, omdat dit het verschil kan betekenen tussen leven en dood.

Je energie afstemmen en aansluiten op juiste frequenties

Elk paard en elk mens heeft een eigen frequentie. Dit verschilt van persoon tot persoon, of van paard tot paard. Maar het verschilt ook nog eens per moment. In basis heeft iedereen een bepaalde “aard” of “grondfrequentie” , maar daarbinnen zijn nog vele variaties mogelijk. Een paard kan je helpen die frequenties te voelen. Het is eigenlijk net als een radio, of walkie talkie. Voordat je verbinding kunt maken, zul je eerst contact moeten maken met je eigen frequentie. Waar ben jij nu? Hoe voel jij je? Het is allemaal goed. Eerlijkheid en eerlijk kijken naar hoe jij je voelt, dat is het allerbelangrijkst. Als je jezelf goed voelt, dan kun je je richten op het paard. Op welke frequentie is hij? Maakt hij contact met jou? Ik kan inmiddels heel goed voelen of Bazooka en ik bij elkaar aansluiten of juist niet. Aan mij de schone taak om te zoeken naar de frequentie waarop ik contact kan maken. Als je bezig bent met de Wet van Aantrekkingskracht is dit een supergoed middel om subtiele energie te voelen. Reuze belangrijk bij het creëren van wat je maar wilt! Emoties en gevoelens hebben namelijk ook allemaal hun eigen frequentie. Hoe beter jij die verschillende frequenties kunt voelen, hoe makkelijker het werken met de Wet van Aantrekkingskracht voor je zal worden.

Oefenen Wet van Aantrekkingskracht met paard

Focussen en energie sturen oefenen met het paard

Het vinden van de juiste frequentie is de eerste stap. Daarna zul je je energie meer moeten gaan richten en sturen. Ook dit kun je heel goed voelen met een paard. Door samen met hem te wandelen bijvoorbeeld. Kun je samen wegstappen, rennen, of stoppen? Dit vraagt subtiele verschillen in je lichaam. En wat als het even niet de gewenste uitkomst heeft? Hoe voelt dat voor jou? Loop je ergens tegen aan? Kun je misschien terug halen waarom het niet lukte wat je voor ogen had? Weet je nog wat je écht voor ogen had? Als je vaker werkt met de Wet van Aantrekkingskracht, heb je waarschijnlijk wel gemerkt, dat je soms iets anders uit zendt, dan je eigenlijk wilde. Een voorbeeld: stel dat je meer geld in je leven wil creëren, maar dat geld komt niet. Je weet dat er altijd overal genoeg geld is. En toch komt het niet jouw leven in. Dan houd je zelf ergens de deur gesloten. Zeer waarschijnlijk zend je niet de frequentie van overvloed uit, maar van schaarste! Door het oefenen Wet van Aantrekkingskracht met paard, kun je dit soort patronen sneller herkennen en doorbreken.

Coaching met hulp van de Wet van Aantrekkingskracht voor jou en een paard

Heb je behoefte om de Wet van de Aantrekkingskracht te oefenen met paard? Ik help je er graag bij. In mijn dagelijkse contact met mijn paard en andere paarden, heb ik hier al veel mee geoefend en geëxperimenteerd. Ik heb ervaren hoe ik op die manier onze comfortzone kan vergroten, denk maar aan bosritten, naar het strand en het inrijden. Het heeft me mooie inzichten opgeleverd en het heeft me nog meer in contact gebracht met mijn lijf en de energie die ik uitzend.

Als je interesse hebt in een coaching met paard, neem dan gerust contact met mij op! Ook als je vragen hebt, of meer informatie wilt. Je kunt me bereiken via:

Gerelateerde informatie:
Wet van Aantrekkingskracht voor paard en ruiter