Paarden kinderfeestje

Paarden kinderfeestje

Paarden kinderfeestje

Een paarden kinderfeestje is een ontzettend leuk idee als je iets te vieren hebt. Heb je zelf weinig inspiratie, of gewoon geen zin om dit te organiseren? Ik kom het feestje graag verzorgen! Uiteraard met als thema: paarden! Deze feestjes zijn bedoeld voor kinderen die dol zijn op paarden. Het kunnen verjaardagsfeestjes zijn, maar elke aanleiding om iets te vieren is natuurlijk prima!

Hoe ziet het paarden kinderfeestje er uit?

Er zijn verschillende mogelijkheden. De uiteindelijke inhoud bespreken we samen, zodat de activiteiten zo goed mogelijk passen bij de aanwezige kinderen en de mogelijkheden van de locatie. Ik kom bij jullie op locatie (enkel de demo Vrijheidsdressuur vindt plaats op een stal in Loosdrecht). Je hoeft zelf alleen maar te zorgen voor een hapje en een drankje voor de kinderen, over de rest hoef je niet na te denken! Een greep uit de mogelijkheden:

  • Een paardenquiz. De kinderen kunnen de quiz ieder voor zich spelen, maar we kunnen er ook een interactieve quiz van maken, waarbij de kinderen in een aantal teams worden verdeeld. Ik houd natuurlijk de punten bij, zodat we aan het einde ook echt een winnaar, of winnend team hebben. Het niveau van de vragen varieert.
  • Stokpaardjes knutselen. Stokpaardjes zijn niet al te moeilijk om te maken, maar Kinderfeestje paardwel ontzettend grappig. We kunnen afsluiten met een echte stokpaardjes race!
    Allerlei soorten spelletjes met als thema: paard.
  • Een korte demo Vrijheidsdressuur (locatie Loosdrecht – buiten). De demo geef ik met mijn eigen paard. Hij beheerst een heel aantal “kunstjes” uit de Vrijheidsdressuur. Ik leg uit hoe ik met hem werk en de kinderen mogen ook zelf proberen hem zijn kunsten te laten vertonen
  • Een combinatie van bovenstaande activiteiten

Praktische informatie over het paarden kinderfeestje:

  • Duur: 2,5 – 3 uur
  • Kosten: €150 (inclusief BTW), exclusief reiskosten
  • Reiskosten: €0,21 p/km gerekend vanaf Utrecht Leidsche Rijn

Contact opnemen of afspraak maken

Wil je meer informatie of een afspraak maken. Neem vrijblijvend contact met mij, Jolien Dalenberg, op:

Naast deze kinderfeestjes, vorm ik samen met Monique van der Hoeven van zangschool Zing je Eigenwijs de Dravende Diva’s. Ook zij kunnen kinderfeestjes verzorgen. Meer weten over de Dravende Diva’s? Lees verder>

Terug naar het overzicht Feestjes en Bedrijfsuitjes >