Vrijheidsdressuur les blok oefenen

Vrijheidsdressuur les blok oefenen

Vrijheidsdressuur les blok oefenen. Een Vrijheidsdressuur blok is ontzettend leuk. Als je aan Vrijheidsdressuur doet, heb je misschien de wens om je paard ook eens te leren om op het blok te staan. Veel paarden en pony’s vinden zo’n blok hartstikke gaaf, lekker hoog staan en alles goed kunnen overzien. Het blok heeft echter wel wat haken en ogen:

  • Het is absoluut belangrijk dat het blok veilig is! Eentje waar je paard niet door heen kan vallen, zich kan beschadigen, of instabiel is
  • Een veilig blok, kost vaak minimaal €80, niet iets wat je “zomaar” altijd hebt

Vrijheidsdressuur-blok

Vrijheidsdressuur les oefenen met blok

Heb je niet de mogelijkheden om zelf een veilig blok aan te schaffen, maar wil je het wel eens proberen? Ik geef lessen Vrijheidsdressuur met het blok. Zo kunnen we in ca. drie kwartier gaan uitvinden wat jouw paard er van vindt, en natuurlijk help ik je ook oefenen met de eerste stapjes op het blok. Mijn specialisatie zit vooral in de basis en het versterken van de band tussen jou en je paard. Hierbij is jouw lichaamstaal essentieel. Dus dit gaat ongetwijfeld ook tijdens het werken met het blok aan bod komen. We laten je paard kennis maken met het blok op een rustige manier. Als jullie er veel plezier aan beleven, kun je er altijd zelf één aanschaffen!

Kosten Vrijheidsdressuur les blok oefenen

Lessen duren ca. 45 minuten. De reis wordt gerekend vanaf Utrecht Terwijde. Lessen voor meerdere personen tegelijk, zijn ook mogelijk. Bel of mail voor meer informatie!

  • Binnen een straal van 15 km: €45
  • Tussen de 15 – 30 km: €50
  • Tussen de 30 – 45 km: €55
  • Meer dan 45 km: in overleg. Zeker als er meerdere mensen zijn die les willen volgen, kunnen we hier afspraken over maken.

Contact en Informatie

Heb je interesse in een Vrijheidsdressuur les met blok? Zijn er vragen of heb je een wens die je hier niet tussen zien staan? Neem gerust contact met me op!

Telefoonnummer: 06-53240214 (Jolien Dalenberg)
Mail: jolien@paardenfeest.com

Gerelateerde Informatie